Batterij impedantie metingen

Bepaal de conditie van een batterijsysteem

Batterij impedantiemetingen

  • Voorkom vroegtijdig vervangen en onnodige kosten

  • Huidige conditie inzichtelijk

  • Uitgevoerd door een specialist

  • Professionele rapportage

Als je het mij vraagt is eén van de meest belangrijke testen om de werkelijke conditie te bepalen van een batterijsysteem een meting van de interne geleidbaarheid van een batterij. Deze meting is erg belangrijk omdat door een afname van de interne geleding het teruglopen van de batterijconditie vroegtijdig herkend kan worden.

Een slechte geleiding van een batterij wordt vaak veroorzaakt door interne corrosie, groei van het rooster, sulfatering, uitdroging en toename van de elektrochemische en metaalweerstand. Wanneer de interne geleidbaarheid van een batterij een bepaald percentage hoger is dan de nominale waarde zal deze een eventuele capaciteitstest niet meer doorstaan.

Op basis van theoretische kennis, het juiste gereedschap en meer dan 10 jaar ervaring zal ik de geleidbaarheid van uw batterijsysteem nauwkeurig bepalen en rapporteren.

De zelfde dienst voor een betere prijs

Aangezien ik geen groot bedrijf ben bespaard u op onnodige overheadkosten terwijl u wel de zelfde service ervaart. Daarnaast bent u ervan gegarandeerd dat een engineer met minmaal 10 jaar praktijkervaring de werkzaamheden komt uitvoeren.

U profiteert dus van rechtstreeks contact, echte service en de werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een specialist.

Bekijk voorbeeld rapportage

Twijfelt u over de conditie van een batterijset?
Neem aub contact met mij op dan bespreken we samen de mogelijkheden.

contact

Bekijk ook mijn andere diensten voor batterijsystemen

Al meer dan 10 jaar ervaring met het bepalen van batterijcondities

  • Batterij capaciteitstesten

  • Thermografisch onderzoek
  • Professionele rapportage
Batterijen service