Batterij impedantie metingen

Bepaal de conditie van een batterijsysteem

Batterij impedantiemetingen

  • Voorkom vroegtijdig vervangen en onnodige kosten

  • Inzicht in de huidige conditie

  • Op kort termijn beschikbaar

  • Vanaf 199,- inclusief rapportage

Een belangrijke test om de werkelijke conditie te bepalen van een batterijsysteem is een meting van de interne geleidbaarheid van een batterij. Deze meting is erg belangrijk omdat door een afname van de interne geleding het teruglopen van de batterijconditie vroegtijdig herkend kan worden.

Een slechte geleiding van een batterij wordt vaak veroorzaakt door interne corrosie, groei van het rooster, sulfatering, uitdroging en toename van de elektrochemische en metaalweerstand. Wanneer de interne geleidbaarheid van een batterij te veel is afgenomen zal deze niet meer de benodigde energie kunnen leveren tijdens een ontlading.

Op basis van theoretische kennis, het juiste gereedschap en meer dan 10 jaar ervaring zal ik de geleidbaarheid van uw batterijsysteem nauwkeurig bepalen en rapporteren.

De zelfde service voor een betere prijs

Bespaar op onnodige overheadkosten terwijl u wel de zelfde service ervaart. Daarnaast bent u ervan gegarandeerd dat iemand met minmaal 10 jaar praktijkervaring de werkzaamheden komt uitvoeren.

U profiteert dus van rechtstreeks contact, echte service en de werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een specialist.

Bekijk voorbeeld rapportage

Twijfelt u over de conditie van een batterijset?
Neem aub contact met mij op dan bespreken we samen de mogelijkheden.

contact

Bekijk ook mijn andere diensten voor batterijsystemen

Al meer dan 10 jaar ervaring met het bepalen van batterijcondities

  • Batterij capaciteitstesten

  • Thermografisch onderzoek
  • Professionele rapportage
Batterijen service