Info

Specialist UPS en batterijsystemen

Kevin Vossepoel

  • Meer dan 15 jaar werkervaring

  • In het bezit van vakdiploma’s

  • In het bezit van PBM’s

  • In het bezit van professioneel gereedschap

  • Kwaliteits- en veiligheidscertificeringen up to date

Welkom, mijn naam is Kevin Vossepoel. Met een professionele achtergrond van meer dan 15 jaar in de elektrotechniek, waarvan ruim 10 jaar specifiek gericht op UPS (Uninterruptible Power Supply) en batterijsystemen, deel ik graag mijn expertise met u.

Mijn loopbaan omvat diverse functies, variërend van elektricien bij een installatiebedrijf tot Service Engineer en Project Manager bij een vooraanstaande UPS-fabrikant.

Momenteel vervul ik met toewijding een rol waarbij ik bedrijven en organisaties ondersteun bij het onderhouden van UPS-systemen, het beoordelen van batterijsysteemcondities, het verhelpen van storingen en het vervangen van materialen in UPS-systemen.

Ik beschik over uitgebreide theoretische kennis, ondersteund door relevante diploma’s, certificeringen en het benodigde gereedschap voor het uitvoeren van werkzaamheden aan UPS en batterijsystemen.

Voor aanvullende toelichting, referenties en uitgebreide achtergrondinformatie verwijs ik u graag naar mijn LinkedIn-pagina.

Mocht u verdere vragen hebben of nader willen kennismaken, sta ik open voor een (virtuele) afspraak. Neem gerust contact met mij op!

Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een van mijn diensten of bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek?

+31 6 30 31 26 54
kevin.vossepoel@voltres.nl

Voltres B.V.
E-mail: info@voltres.nl
KVK: 80993877
BTW: NL861881394B01

  • In het bezit van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Kwaliteits- en veiligheidscertificeringen up to date