Over mij

Freelance UPS en batterij specialist

Kevin Vossepoel

  • Meer dan 15 jaar werkervaring

  • In het bezit van vakdiploma’s

  • In het bezit van PBM’s

  • In het bezit van professioneel gereedschap

  • Kwaliteits- en veiligheidscertificeringen up to date

Welkom, mijn naam is Kevin Vossepoel, 36 jaar oud en ondertussen heb ik meer dan 15 jaar werkervaring in de elektrotechniek, waarvan al meer dan 10 jaar met UPS en batterijsystemen.

In de afgelopen jaren ben ik in verschillende functies werkzaam geweest, van elektricien bij een installatiebureau naar Service Engineer en Project Manager bij een UPS fabrikant.

Ondanks dat ik deze functies altijd met plezier heb uitgevoerd merkte ik dat het combineren van de buitendienst en kantoorwerkzaamheden in loondienst lastig is. Vandaar dat ik aan het begin van 2020 als freelancer ben gestart.

Hierdoor kan ik namelijk kantoor en buitendienst werkzaamheden wel goed combineren waardoor ik nog meer plezier in me werk heb en u de juiste service kan bieden.

Met plezier ondersteun ik nu bedrijven en organisaties bij het onderhouden van UPS systemen, het bepalen van de conditie van een batterijsysteem, het oplossen van storingen en het vervangen van materialen in UPS systemen.

Uiteraard ben ik in het bezit van de benodigde theoretische kennis, diploma’s, certificeringen en gereedschappen die een engineer nodig heeft bij werkzaamheden aan UPS en/of batterij systemen.

Voor verdere toelichting, referenties en achtergrondinformatie, verwijs ik graag naar mijn LinkedIn-pagina. Of neem gerust contact met me op voor een (digitaal) kopje koffie!