Over mij

Freelance UPS en batterij specialist

Kevin Vossepoel

  • Ervaren & betrouwbaar

  • Vakdiplomas

  • In het bezit van de juiste PBM’s

  • Kwaliteits- en veiligheidscertificeringen up to date

  • In het bezit van profesioneel gereedschap

Geschreven artikelen

Welkom, mijn naam is Kevin Vossepoel, 35 jaar oud en ondertussen heb ik meer dan 15 jaar werkervaring in de elektrotechniek, waarvan al meer dan 10 jaar met UPS en batterijsystemen.

In de afgelopen jaren ben ik in verschillende functies werkzaam geweest, van elektricien bij een installatiebureau naar Service Engineer en Project Manager bij een UPS fabrikant.

Ondanks dat ik deze functies altijd met plezier heb uitgevoerd merkte ik dat het combineren van de buitendienst en kantoorwerkzaamheden in loondienst lastig is.

Vandaar dat ik aan het begin van 2020 met Voltres ben gestart.

Hierdoor kan ik namelijk kantoor en buitendienst werkzaamheden wel goed combineren waardoor ik nog meer plezier in me werk heb en u de juiste service kan bieden.

Via Voltres lever ik nu dé oplossing voor organisaties en bedrijven die ondersteuning nodig hebben. Met plezier ondersteun ik uw organisatie bij het onderhouden van UPS systemen, het bepalen van de conditie van een batterijsysteem, het oplossen van storingen en het vervangen van materialen in UPS systemen.

Uiteraard ben ik in het bezit van de benodigde theoretische kennis, diploma’s, certificeringen en gereedschappen die een specialist nodig heeft bij werkzaamheden aan UPS en/of batterij systemen.

Om beschikbaarheid te garanderen werk ik samen met zeer ervaren UPS engineers die momenteel al met pensioen zijn. Deze engineers ondersteunen Voltres nog wanneer dat nodig is.

Onze kennis en ervaring, in combinatie met betrouwbaarheid, heldere communicatie en transparante afspraken, maakt Voltres de partner waar u op kunt bouwen.

Voor verdere toelichting, referenties en achtergrondinformatie, verwijs ik graag naar mijn LinkedIn-pagina.

Of neem gerust contact met me op voor een (digitaal) kopje koffie!

Direct contact