Over Voltres

CONTACT

Wie zijn wij en wat doen wij?

Bij Voltres bieden we dé oplossing voor UPS-leveranciers en -fabrikanten die ondersteuning nodig hebben. Onze specialisten ondersteunen u bij het onderhoud van noodstroomsystemen, het oplossen van storingen, projectmanagement en sitemanagement. Ook voeren wij testen uit om de conditie en capaciteit van de batterijen van UPS-systemen te bepalen. Meer informatie over deze werkzaamheden vindt u op de pagina’s UPS-fabrikanten en Batterijcapaciteit testen.

De professionals van Voltres zijn ervaren, betrouwbaar en vakbekwaam, met ieder zijn eigen specialisme. We zijn flexibel inzetbaar en beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat u snel kunt schakelen bij nieuwe projecten en altijd een professional in kunt zetten bij ziekte of verlof van uw eigen werknemers.

Voor wie?

Wij werken voor UPS-fabrikanten en –leveranciers en gaan namens hen naar de eindklanten toe. Levert uw bedrijf UPS-systemen en hebben jullie ondersteuning nodig of zijn jullie op zoek naar een flexibele kracht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Contact: +31 36 525 61 20

Ons team

Ons team bestaat uit professionals met veel kennis en ervaring. Ieder heeft zo zijn eigen specialisme. Wij sturen altijd een specialist naar u toe die met zijn kennis en ervaring het beste bij uw organisatie, project of probleem past. Uiteraard heeft uw organisatie altijd een vast aanspreekpunt.

Kevin Vossepoel

Kevin is de oprichter van Voltres. Hier combineert hij zijn jarenlange ervaring in de elektrotechniek en specialisatie in UPS-systemen met zijn sterke communicatieve vaardigheden. Dit maakt hem een echte sociale ondernemer die zich makkelijk aanpast en altijd vooruitkijkt. Hij haalt de meeste energie uit project- en sitemanagement en uit uitvoerende werkzaamheden aan UPS-systemen.

Ervaring
Meer dan 17 jaar werkervaring in de elektrotechniek. Onder andere in de installatietechniek, UPS-systemen en noodstroominstallaties.

Kennisgebieden
Installatietechniek, elektrotechniek, energietechniek, analoge techniek en digitale techniek. Inbedrijfstellingen, onderhoud, testen en storingen zoeken en analyseren.

Specialisme
Effectief communiceren. Project- en sitemanagement. UPS-systemen, kritische installaties en begeleiden van kritische overnames.

Dennis Franzen

Dennis is een autodidact die sterk is in het onderzoeken van complexe vraagstukken en creatief in het verzinnen van oplossingen en alternatieven. Met zijn theoretische en praktische vaardigheden heeft hij overzicht en is hij goed in vrijwel alle aspecten van de elektrotechniek. Met zijn optimistische, open en hands-on karakter kan hij met iedereen goed samenwerken.

Ervaring
Meer dan 13 jaar werkervaring in de elektrotechniek. Onder andere in audio en video, UPS-systemen, noodstroominstallaties en robottechniek.

Kennisgebieden
Analoge techniek, digitale techniek, regeltechniek en mechatronica. Programmeertalen (C++, python en VBA). Communicatiebussen (i2c, serieel, MODBus, profibus, profinet en analoge modulaties). Agile, scrum en andere processen.

Specialisme
Elektronica en energietechniek. UPS-systemen en kritische installaties. NEN normeringen, regelgeving en berekeningen maken. Inbedrijfstellingen, onderhoud, testen en storingen zoeken en analyseren. Technische documentatie en het opstellen van processen.

Michael van der Zwan

Michael is communicatief zeer vaardig en werkt altijd oplossingsgericht. Hij neemt graag de leiding op locatie en kan goed met anderen samenwerken. Samen met uw eigen personeel zorgt hij ervoor dat de werkzaamheden iedere keer tot een goed eind komen, waarbij hij tijdens de uitvoering alleen maar uitdagingen ziet.

Ervaring
Meer dan 16 jaar werkervaring in de elektrotechniek. Onder andere in de installatietechniek, paneelbouwtechniek, UPS-systemen, noodstroominstallaties en vermogensautomaten.

Kennisgebieden
Installatietechniek, UPS-systemen en kritische installaties, testen en storingen zoeken en analyseren.

Specialisme
Sitemanagement, batterijsystemen, vermogensautomaten en paneelbouwtechniek.

“Onze technische specialisten verzorgen ook batterijcapaciteits-testen voor uw UPS-, batterij- of DC-voedingssysteem.’’

MEER INFORMATIE

Contact

Heeft u vragen over één van onze diensten of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Telefoon: +31 36 525 61 20
E-mail: info@voltres.nl